District competities

Welke competities organiseert het district Friesland?

Dames paren competitie.

Zoals de naam al aangeeft kunnen alleen de dames aan deze competitie meedoen. Deze wordt gehouden in Joure op de woensdagmiddag.

( 1 okt, 5 nov –7 jan – 4 feb en 4 mrt)
en in Oenkerk en Donkerbroek op de donderdagmiddag

( 2 okt – 6 nov – 8 jan – 5 feb en 5 mrt)
het begint om 13.45 uur en er worden 6 x 4 spellen gespeeld.

Gemengde paren competitie.

Bij deze competitie bestaat elk paar uit een dame en een heer.
Deze wordt gehouden in Joure op de zondagmiddag

( 19 okt – 16 nov – 14 dec – 11 jan en 15 feb)
het begint om 13.30 uur en er worden 7 x 4 spellen gespeeld.

Open paren competitie.

Bij deze competitie kunnen de paren bestaan uit 2 dames, 2 heren of een dame en een heer.
Deze wordt gehouden in Joure op de woensdagavond

(8 okt – 12 nov – 14 jan – 11 feb en 11 mrt)
het begint om 19.30 uur en er worden 7 x 4 spellen gespeeld.

Viertallen competitie.

Deelnemers vertegenwoordigen hun club in deze competitie een wedstrijd wordt gespeeld tussen 4 spelers van een team tegen 4 spelers van een ander team.

Deze competitie wordt gespeeld in Leeuwarden, Wolvega en Bolsward op de woensdagavond en in Joure op de donderdagavond. De aanvang is 19.45 uur.

Wil je (weer) meedoen aan een (of meer) van bovenstaande competities dan kun je je daarvoor aanmelden via mijn-NBB  dan tabblad inschrijven of door het sturen van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de  competitie waar je aan mee wil doen en je naam en die van je partner en de beide NBB-nummers.

Op de website www.nbbclubsites.nl/district/17/home/deelnemerscompetities 2014-2015 kun je zien of je inschrijving is verwerkt, deze site wordt een keer per week bijgewerkt.

Inschrijven voor bovengenoemde competities kan t/m 30 september.
De Viertallen HK en eerste klasse moeten uiterlijk 1 september zijn aangemeld!!! Opgave van  deelname aan de viertalcompetitie dient te gebeuren door de clubs die vertegenwoordigd worden.

Als je eens een keer gezellig tegen iemand anders wil bridgen dan je eigen clubgenoten, meld je dan aan voor de districtscompetities.

U zoekt een partner?

Meld u dan aan op de transferlijst.
Mail uw gegevens naar: