Nieuws overzicht

Prominentendrive 2014
Lex Lobstein en Jan de Ree winnen de 'Frans Knoop Bokaal'

Zaterdag 1 maart zijn de vrijwilligers van onze bridgeclub Sneek weer in het zonnetje gezet. De voorzitter bedankte deze trouwe groep medewerkers uitgebreid voor hun inzet en benadrukte dat onze vereniging niet zonder hen kan.
Er werd zoals elke keer gestreden om de Frans Knoop wissel bokaal. Deze was al 3x gewonnen door het paar Dieuwke Deen - Domien Silvius. Deze traditie werd dit jaar afgesloten en hebben Lex Lobstein - Jan de Ree de trofee op hun naam mogen schrijven.

Het bridgen was weer eens wat anders. De Butler telling (viertallen - impen) werd op de uitslag losgelaten. Bovendien mocht er 1x per aanwezige een Joker ingezet worden, Hiermee kon je de uitslag op dat ene spel verdubbelen dus hoefde de beste niet te winnen?
De uitslag staat op de site.

Elke keer is er na de derde bridgetafel een intermezzo. van "pylkje smitten" via lijndansen naar een interessante voordracht.
Deze keer was het Hans Koppen die ons uitlegde wat Filosofie nu eigenlijk is. Ook het bridgen werd er in betrokken. een ding werd wel duidelijk, om filosoof te zijn hoefde je niet gestudeerd te hebben.   http://www.fcsneek.nl/

Dieuwke Deen heeft bijgaande foto impressie gemaakt.

Klaas Looper.