snitSimmer
website-header.png

Zaterdag 7 september 2019

Dit jaar organiseert bridgeclub Sneek voor de 19e maal de  snitSimmer  kroegendrive, die gehouden zal worden op zaterdag 7 september in hartje Sneek.

Ook dit jaar heten wij U (weer) graag welkom in Sneek en we willen er samen met U een sportieve en bovenal leuke dag van maken in de gezellige binnenstad van Sneek.

We spelen  8x4 spellen top integraal onderverdeeld in drie speelsterktes. Er is een pauze van anderhalf uur waarin U  zelf een lunch kunt bestellen. Na afloop van de prijsuitreiking zijn er 2 flessen wijn beschikbaar voor ieder paar dat geëindigd is op een veelvoud van een 10e plaats mits aanwezig bij de prijsuitreiking.

Opgave vóór 31 augustus alleen via de inschrijfmodule op bridgeclubsneek.nl
 Uw inschrijving wordt effectief  na ontvangst van het inschrijfgeld  van € 22,50 per paar op rekening NL95RABO032.88.43.768 t.n.v. vereniging bridgeclub Sneek.

<Om in te schrijven klik hier>

De acceptatie zal geschieden in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. Na 25 augustus of  eerder indien het maximum van 192 paren is bereikt, komt u op de reservelijst. Ook dan kan deelname nog mogelijk zijn.

De kommissie van de

19e snitSimmer Kroegentocht

Pampuskade 1-601
1605 AS  Sneek
Telefoon: 0515 424618

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

De Nederlandse Bridgebond heeft de structuur van de clubsites volledig vernieuwd. Hierdoor is het uiterlijk sterk veranderd. Dit komt voor ons tot uiting in de vorm van de ledenlijst.
Was voorheen met een eigen wachtwoord per vereniging deze lijst te raadplegen, is dat nu veranderd.

U kunt via onze site nog steeds de ledenlijst raadplegen maar als inlognaam is uw "eigen" bondsnummer en een eigen uniek wachtwoord nodig.
Dit is het wachtwoord wat u al heeft of kunt aanvragen bij de bond.