snitSimmer

Zaterdag 7 september 2019

Dit jaar organiseert bridgeclub Sneek voor de 19e maal de  snitSimmer  kroegendrive, die gehouden zal worden op zaterdag 7 september in hartje Sneek.

Ook dit jaar heten wij U (weer) graag welkom in Sneek en we willen er samen met U een sportieve en bovenal leuke dag van maken in de gezellige binnenstad van Sneek.

We spelen  8x4 spellen top integraal onderverdeeld in drie speelsterktes. Er is een pauze van anderhalf uur waarin U  zelf een lunch kunt bestellen. Na afloop van de prijsuitreiking zijn er 2 flessen wijn beschikbaar voor ieder paar dat geëindigd is op een veelvoud van een 10e plaats mits aanwezig bij de prijsuitreiking.

Opgave vóór 31 augustus alleen via de inschrijfmodule op bridgeclubsneek.nl
 Uw inschrijving wordt effectief  na ontvangst van het inschrijfgeld  van € 22,50 per paar op rekening NL95RABO032.88.43.768 t.n.v. vereniging bridgeclub Sneek.

<Om in te schrijven klik hier>

De acceptatie zal geschieden in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. Na 25 augustus of  eerder indien het maximum van 192 paren is bereikt, komt u op de reservelijst. Ook dan kan deelname nog mogelijk zijn.

De kommissie van de

19e snitSimmer Kroegentocht

Pampuskade 1-601
1605 AS  Sneek
Telefoon: 0515 424618

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Op onze Nieuwjaarsdrive van 2 januari jl, heeft voorzitter Durk Bootsma de aanwezige leden geïnformeerd over de veranderingen binnen onze club.

Deze veranderingen zijn de volgende:

FUSIE (juridisch) met BC IJLST “ Heel wat manche”

1 Geen nieuwe vereniging, BC “Heel wat manche” heft zich op. (april 2019)
     2 BC SNEEK wordt BC SNEEK/IJLST (contributie blijft gelijk)
     3 2 bestuursleden van IJLST worden toegevoegd aan het bestuur BC SNEEK/IJLST
     4 Alle activiteiten, materiaal en de tegoeden gaan naar BC SNEEK/IJLST
     5 De maandagmiddagcompetitie en de “Kypmantsje-drive” in IJLST blijven bestaan.
     6 De woensdagavondcompetitie in IJlst gaat over naar Sneek.

Na de fusie krijgen we ook ingrijpende veranderingen. Vanwege de beperkte mogelijkheden van de huidige beschikbare locaties, zijn we genoodzaakt om de volgende veranderingen door te voeren:

Seizoen 2019-2020

1 Nieuwe locatie: Wijkgebouw de Schuttersheuvel, Harmen Sytstrastraat 8A 8602 TM Sneek.
     2 De competitie maandagavonden 6 en 7 tafels blijven gelijk.
     3 De competitie dinsdagavond wordt woensdagavond
     4 De competitie donderdagmiddag wordt woensdagmiddag
     5 Alle leden kunnen gebruikmaken van 5 competities (incl. maandagmiddag IJlst) De statuten en reglementen zullen notarieel worden aangepast.

Het bestuur vraagt - voor deze veranderingen - om begrip en op een positieve bijdrage van de leden.

Bestuur BC Sneek.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx